Home ÜZLETI AJÁNLATOK – PARTNERKERESŐ

ÜZLETI AJÁNLATOK – PARTNERKERESŐ

Ezen az oldalunkon az AmHunCham NY-hoz beérkezett üzleti ajánlatokat, ajánlatkéréseket kívánjuk megosztani a téma iránt érdeklődőkkel.  Bármely téma iránti érdeklődését kérjük az info@amhuncham.org e-mail címen jelezze és e-mailben megküldjük az üzleti ajánlattevő elérhetőségét.


Az AmHunCham NY partnerei ajánlatai


Patkány, egér és rovarirtáshoz használatos csalétekállomások

Az Irtó Trió Kft. kizárólag magyar, magántulajdonban lévő vállalkozás, amelynek fő tevékenysége a patkány, egér és rovarirtásnál használatos csalétekállomások gyártása és értékesítése.
A cég rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal, mely garanciát jelent vevőink számára. 16 éve vagyunk jelen a piacon és csalétekállomásainkat több mint 10 éve értékesítjük nemzetközi piacokon is. Jelenleg közel 60 országba adunk el, Európán belül szinte minden országban jelen vagyunk.
Az USA-ban szeretnénk egy vagy két komoly disztribútorral dolgozni, akikkel hosszú távú együttműködést remélünk.

Bővebb információ: http://irtotrio.com/


Film-, videokészítés, média szolgáltatás

A WIEDERMAN MEDIA ( film.wiedermannmedia.hu ) vállalja és ajánlja kisfilmek, referencia-, dokumentum-, toborzó-, valamint imázsfilmek elkészítését, pr-események dokumentálását, fotózást (termékfotózást, portréfotózást, légifotózást, stb).

További szolgáltatások: utómunkálatok, video vágás, effektezés, 3D effektek, color grading, fényezés, feliratozás, mastering, fotó korrekció, retus, effektezés, color grading.


Raklap gyártás és csomagolóanyag kereskedelem

A Fiorex Packaging Kft. partnert keres az Egyesült Államokban. A cég raklap gyártással és csomagolóanyag kereskedelemmel foglalkozik. –   www.fiorex.hu – Éves forgalma 1,5M$.

A cég tervei szerint rövidesen megalakítja amerikai leányvállalatát. Az üzleti modell, amelyhez partnereket keres: amerikai és részben kínai cégektől vásárolnánk  különböző csomagolóanyagokat és ezeket értékesítenénk, mint nagykereskedő, gyártó és logisztikai cégeknek. (B2B)  Ehhez bérelnének raktárat az USA-ban és személyes megkereséssel építenék fel a vevőkörüket, valamint webshop értékesítést is terveznek.


Nyomtatott áramköri kártyák

A Silveria Kft. www.silveria.hu partnert keres az Egyesült Államokban. A vállalat 2002-es megalapítása óta fő tevékenyégei: elektronikai alkatrészek nyomtatott áramkörökbe való beültetése (nyomtatott áramköri kártya (NYÁK) összeállítás, furatszerelt (THT) és felületszerelt (SMT) technológiák), kábel „konfekcionálás”, végszerelés, tesztelés, továbbá az említett tevékenységek komplex megoldásai.

Iparági, piaci megosztásban a következő területeken vannak partnerei a cégnek: gyógyászati és egészségügyi elektronika; háztartási elektronika; ipari elektronika, vezérlés és irányítástechnika; energia ipar, gép és elektronika; autóipar. Ugyanakkor a vállalat fejlesztési tervei között szerepel, hogy az alábbi piacokra is terjeszkednek: eMobility, repülőgépgyártás, infokommunikáció (IT), védelmi ipar.


Perfúziós készülék szervátültetéshez

A veseátültetés kulcskérdése a donor szerv minősége. Ezt nagyban befolyásolja a donor életkora, a szerv szállítási illetve hűtési ideje. A nemzetközi tapasztalatok szerint a donorszerv beültetés előtti perfúziós átmosása javítja a szerv minőségét.
A készülék feladata a transzplantálásra váró vese tisztítása, hideg perfúziós oldattal történő átöblítése, beültetésig frissen tartása, szöveti kondicionálása, természetes állapotának lehetőség szerinti megőrzése és sterilen tartása úgy, hogy a vese mobilitása, szállítható képessége megmaradjon. Ehhez a perfúziós készülék biztosít standardizált körülményeket.

A Telemedical kft. egy 2011-ben alapított, a magyar egészségügyi piacon jelen lévő cég, melynek kezdeti  profilja, egy internet alapú orvos-beteg konzultációs platform működtetése. A Telemedical kft. célja egy a humán vese “átmosására” és egyben szállítására alkalmas perfúziós készülék illetve a hozzá tartozó steril eszközök gyártása, fejlesztése, a perfúziós folyadék fejlesztése és mindezek  kereskedelmi forgalomba hozatala.

Ennek a célnak az eléréhez keresnek amerikai partnert.

 


Absonic Számítógépes digitális hangrögzítés

A Gallmed Kft számítógépes digitális hangrögzítő rendszerei – ABSONIC – kereskedelméhez és marketingjéhez együttműködő partner(eke)t keres kizárólagos, vagy osztott megállapodással.

Az ABSONIC rendszer megoldásokat kínál az egy-két analóg telefonvonalas és mikrofonos rögzítéstől a több száz csatornás analóg, és digitális vonalak, VoIP, illetve URH készülékek rögzítéséig. A hangfeldolgozó szoftver Windows operációs rendszerű számítógépeken használható.

Az Absonic rendszerrel egyszerűen rögzíthető mobiltelefonon folytatott beszélgetésektől kezdve vezetékes, vagy akár vezeték nélküli kapcsolatban. A rendszer megoldásokat kínál fixen szerelt, headset-es, vezeték nélküli és szoftveres GSM hangrögzítésre egyartánt.

A jövőben a Gallmed Kft alapvetően a gyártással és ennek garanciájával kíván foglalkozni. Emiatt egy, kizárólagos vagy esetleg több partner céget keres, amely a termékcsalád teljes marketing és kereskedelmi, telepítési-beüzemelési tevékenységét vállalja.


Ingatlanközvetítés, Ingatlanfejlesztés Projekt

City Cartel Buda Ingatlanközvetítő Kft. amerikai partnert keres USA ingatlanközvetítőkkel történő együttműködés megvalósítása, a piac bővítése érdekében.

A projekt tervezett tevékenysége: Az ingatlanvásárlással és bérléssel kapcsolatos közvetítői tevékenység megvalósítása mind a magyar, mind az amerikai piacon a magánszemélyek és a cégek részére amerikai ingatlanközvetítőkkel (brókerek) történő együttműködés keretén belül.

A City Cartel szolgáltatása, hogy magyarországi ingatlanokat kutat fel (föld, ház, lakás, iroda, ipari ingatlanok, stb). megvétel – esetleg bérlés – céljából magán és céges ügyfelek részére egyaránt.

Érdeklődés esetén kérjük írjon az info@amhuncham.org  e-mailcímre, s megküldjük a projekt részletes leírását.

 


Vízipari pályázati felhívás

A program célja, hogy pályázati felhívás útján vissza nem térítendő támogatást biztosítson a magyarországi vízipar külpiaci tevékenységének elősegítéséhez. A nagyobb infrastrukturális beruházásokat megalapozó megvalósíthatósági tanulmányok, valamint pilot projektek költségeinek társfinanszírozása mellett külföldi vízügyi szakértők magyarországi képzésére, szakkiállításokon, rendezvényeken történő részvétel költségeinek fedezésére, vízgazdálkodási témájú tananyagok és könyvek összeállítására, illetve fordítására is igényelhető forrás.

A pályázati program 2018. évi felhívása keretében 270 millió forint áll rendelkezésre. A pályázat benyújtására Magyarországon bejegyzett gazdasági társaságok, felsőoktatási intézmények, állami vízügyi igazgatási szervek, valamint vízipari érdekképviseleti tevékenységet folytató egyesületek jogosultak. A pályázatok benyújtási határideje 2018. március 5., a nyertes projektek pedig legfeljebb 70%-os támogatásban részesülhetnek.

A pályázati felhívás és szabályzat, valamint a benyújtandó mellékleteket tartalmazó teljes pályázati dokumentáció a következő linken érhető el.

 


Passzívház projekt Magyarországi cég építőipari - befektető - partnert keres szociális bérlakások építése témájában, Magyarországon, Borsod-Abaúj Zemplén, Heves, Szabolcs-Szatmár- Bereg és Nógrád megyében.Passzívház projekt

Magyarországi cég építőipari – befektető – partnert keres szociális bérlakások építése témájában, Magyarországon, Borsod-Abaúj Zemplén, Heves, Szabolcs-Szatmár- Bereg és Nógrád megyében.

 

 


Az akvapónia mezőgazdasági rendszer ipari méretekben való megvalósításának kidolgozása és előkészítése.Akvapónia projekt

Az akvapónia projekt egy mezőgazdasági rendszer ipari méretekben való megvalósításának kidolgozása és előkészítése.

Az Akvapónia az akvakultúra (aquaculture) és a hidropónia (hydroponics) kombinációja, a
megnevezés is ebből származik aqua-ponia.  Az akvapónia egy élelmiszer
termelési eljárás, amelyben a vízművelés (tengeri állatok, pl. halak vagy rákok tenyésztése) és
hidroponika (növények termesztése talaj helyett tápfolyadék segítségével) módszerei egyszerre
vannak jelen egy szimbiotikus közegben. A vízgazdálkodás során a tengeri állatok ürüléke miatt
tápanyagban gazdag víz keletkezik, amely az állatok számára már mérgező. A folyamat során ezt
a vizet a hidroponikus rendszerbe vezetik, ahol a növények felveszik a benne található
tápanyagokat. Az így megtisztított víz ismét alkalmas a vízi állatok számára.
Ennek a projektnek a célja az, hogy meghonosítson egy olyan (HAL és ZÖLDSÉG) –
mezőgazdasági ökológiai rendszert, amely a háztáji gazdaságtól az ipari méretekig (több
10.000 m2) képes a rendszert felállítani és működtetni, akár régiónként vagy településenként
is melegház rendszerben.


Diagnosztikai Laboratórium és Egészségcentrum projekt Egy meglévő egészségcentrum fejlesztésére keresnek partnert (Magyarországon, Heves megye, Borsod-Abaúj- Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár –Bereg megye, Nógrád és Jász-Nagykun- Szolnok megye területét) ellátó egészségügyi intézmény számára, MR, CT, ultrahang és csontsűrűség mérő szűrések működtetésére. Információért írjon az info@amhuncham.org címre. Diagnosztikai Laboratórium és Egészségcentrum projekt

Egy meglévő egészségcentrum fejlesztésére keresnek partnert (Magyarországon, Heves megye, Borsod-Abaúj- Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár –Bereg megye, Nógrád és Jász-Nagykun- Szolnok megye területét) ellátó egészségügyi intézmény számára, MR, CT, ultrahang és csontsűrűség mérő szűrések működtetésére.


Hospice Ápolási Intézmény projekt

Magyarországi partner keres befektetőt, partnert egy Hospice ápolási intézmény kialakítására és működtetésére (35-40 fő részére, otthoni ápolással kiegészítve).
A magyar partner egy ehhez a tevékenységhez alkalmas ingatlant talált Eger város kertvárosi részén. A projekt megvalósításához befektetőt, üzemeltető partnert keresnek.


Bármely téma iránti érdeklődését kérjük az info@amhuncham.org e-mail címen jelezze és e-mailben megküldjük az üzleti ajánlattevő elérhetőségét.