Home Magunkról

Magunkról

A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara √ľzletemberek laza, √∂nk√©ntes kapcsol√≥d√°sa, annak √©rdek√©ben, hogy a szervezet tagjai k√∂nnyebben tal√°ljanak √ľzleti kapcsolatokat az Egyes√ľlt √Āllamokban √©s Magyarorsz√°gon. A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara¬†tagjai sz√°m√°ra seg√≠ts√©get¬†ny√ļjt √ľzleti partnerekkel val√≥ kapcsolatteremt√©sre.

A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara fŇĎ funkci√≥i

 • k√∂zremŇĪk√∂dik a tagok tev√©kenys√©ge hat√©konys√°g√°nak n√∂vel√©s√©ben,
 • ell√°tja a tagok k√∂z√∂ss√©g√©nek sz√≥vivŇĎje feladat√°t, az√°ltal, hogy harmadik szem√©lyek fel√© k√∂zismert√© teszi a tagok √ľzleti tev√©kenys√©g√©t, √©rdekeit, √ľzletrŇĎl alkotott v√©lem√©ny√©t,
 • az √ľzleti √©lethez sz√ľks√©ges inform√°ci√≥kat biztos√≠t tagjai sz√°m√°ra a k√©t orsz√°g gazdas√°gi √©let√©vel kapcsolatban.
 • A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara a k√©t orsz√°g hat√≥s√°gait√≥l, politikai p√°rtokt√≥l, f√ľggetlen szervezet, amelynek fontos k√ľldet√©se, hogy seg√≠ts√©get ny√ļjtson a New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara tagjai √ľzleti kapcsolatai l√©trehoz√°s√°ban, fejleszt√©s√©ben, valamint mŇĪk√∂dj√∂n k√∂zre abban, hogy a tagok √ľzleti j√≥ h√≠rnev√ľket n√∂velhess√©k.
 • A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara tagjai egym√°s sz√°m√°ra √ľzleti alapokon aj√°nlanak fel √ľzleti lehetŇĎs√©geket, term√©keket, szolg√°ltat√°sokat, befektet√©si lehetŇĎs√©geket, stb.

A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara feladatai

 • seg√≠ts√©g ny√ļjt√°sa a szervezet tagjai sz√°m√°ra, hogy azok k√∂nnyebben tal√°ljanak √ľzleti kapcsolatokat a k√©t orsz√°g k√∂z√∂tti kereskedelemben,
 • a k√©t orsz√°g fontos, az √ľzleti √©lethez sz√ľks√©ges gazdas√°gi inform√°ci√≥inak eljuttat√°sa a tagok sz√°m√°ra,
 • a k√©t orsz√°g k√∂z√∂tti kereskedelmi tev√©kenys√©ge k√©rd√©s√©ben, a hozz√° fordul√≥k sz√°m√°ra tan√°csokat ny√ļjt, partnereket aj√°nl,
 • r√©szv√©tel Magyarorsz√°g kereskedelemfejleszt√©si terveinek megval√≥s√≠t√°s√°ban, sz√ľks√©g szerinti v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°s a magyarorsz√°gi gazdas√°gi javaslatok, tervek tekintet√©ben,kapcsolat tart√°sa a k√©t orsz√°g olyan szervezeteivel √©s sz√ľks√©g szerinti nemzetk√∂zi szervezetekkel, amelyek a k√©t orsz√°g k√∂z√∂tti kereskedelemfejleszt√©s√©ben √©rdekeltek;
 • r√©szv√©tel, illetve sz√ľks√©g szerint a szervez√©sben t√∂rt√©nŇĎ k√∂zremŇĪk√∂d√©s a k√©t orsz√°got k√∂lcs√∂n√∂sen √©rintŇĎ gazdas√°gi esem√©nyeken pl. az USA-ban (fŇĎk√©nt New York, New Jersey √©s Connecticut √°llamokban) megrendez√©sre ker√ľlŇĎ magyar gazdas√°gi rendezv√©nyeken.
 • √ľzleti tal√°lkoz√≥k szervez√©se √ľzleti kapcsolat√©p√≠t√©s c√©lj√°b√≥l; √ľzleti inform√°ci√≥-, √©s tapasztalatcsere elŇĎseg√≠t√©se.
A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara azt az elŇĎnyt tudja felmutatni, hogy networking-et tud felaj√°nlani r√©szben saj√°t tagjai, m√°sr√©szt a Kamar√°hoz fordul√≥ m√°s partnerek r√©sz√©re. A networking keret√©ben fel tudja aj√°nlani saj√°t tagjai szolg√°ltat√°sait a Kamar√°hoz fordul√≥ partnerek r√©sz√©re.
A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara 501 (c) (6) besorol√°s√ļ nonprofit szervezet.

A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara tags√°ga

A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara tagja lehet b√°rmely magyar √©s/vagy amerikai √°llampolg√°r, aki √ľzleti, kereskedelmi tev√©kenys√©get folytat, avagy k√≠v√°n folytatni az Egyes√ľlt √Āllamokban √©s/vagy Magyarorsz√°gon, illetve az Eur√≥pai Uni√≥ orsz√°gaiban, de m√°s nemezetek k√©pviselŇĎi is k√©rhetik felv√©tel√ľket a szervezetbe.
A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara egy önkéntes szervezet, ahol a tagok önkéntes munkájukkal járulnak hozzá a közösség számára kifejtett hasznos tevékenység megvalósulásához.