ÜZLETI AJÁNLATOK – PARTNERKERESŐ

Ezen az oldalunkon az AmHunCham NY-hoz beérkezett üzleti ajánlatokat, ajánlatkéréseket kívánjuk megosztani a téma iránt érdeklődőkkel.  Bármely téma iránti érdeklődését kérjük az info@amhuncham.org e-mail címen jelezze és e-mailben megküldjük az üzleti ajánlattevő elérhetőségét.


Az AmHunCham NY partnerei ajánlatai


Ingatlanközvetítés, Ingatlanfejlesztés Projekt

City Cartel Buda Ingatlanközvetítő Kft. amerikai partnert keres USA ingatlanközvetítőkkel történő együttműködés megvalósítása, a piac bővítése érdekében.

A projekt tervezett tevékenysége: Az ingatlanvásárlással és bérléssel kapcsolatos közvetítői tevékenység megvalósítása mind a magyar, mind az amerikai piacon a magánszemélyek és a cégek részére amerikai ingatlanközvetítőkkel (brókerek) történő együttműködés keretén belül.

A City Cartel szolgáltatása, hogy magyarországi ingatlanokat kutat fel (föld, ház, lakás, iroda, ipari ingatlanok, stb). megvétel – esetleg bérlés – céljából magán és céges ügyfelek részére egyaránt.

Érdeklődés esetén kérjük írjon az info@amhuncham.org  e-mailcímre, s megküldjük a projekt részletes leírását.

 


Vízipari pályázati felhívás

A program célja, hogy pályázati felhívás útján vissza nem térítendő támogatást biztosítson a magyarországi vízipar külpiaci tevékenységének elősegítéséhez. A nagyobb infrastrukturális beruházásokat megalapozó megvalósíthatósági tanulmányok, valamint pilot projektek költségeinek társfinanszírozása mellett külföldi vízügyi szakértők magyarországi képzésére, szakkiállításokon, rendezvényeken történő részvétel költségeinek fedezésére, vízgazdálkodási témájú tananyagok és könyvek összeállítására, illetve fordítására is igényelhető forrás.

A pályázati program 2018. évi felhívása keretében 270 millió forint áll rendelkezésre. A pályázat benyújtására Magyarországon bejegyzett gazdasági társaságok, felsőoktatási intézmények, állami vízügyi igazgatási szervek, valamint vízipari érdekképviseleti tevékenységet folytató egyesületek jogosultak. A pályázatok benyújtási határideje 2018. március 5., a nyertes projektek pedig legfeljebb 70%-os támogatásban részesülhetnek.

A pályázati felhívás és szabályzat, valamint a benyújtandó mellékleteket tartalmazó teljes pályázati dokumentáció a következő linken érhető el.

 


Passzívház projekt Magyarországi cég építőipari - befektető - partnert keres szociális bérlakások építése témájában, Magyarországon, Borsod-Abaúj Zemplén, Heves, Szabolcs-Szatmár- Bereg és Nógrád megyében.Passzívház projekt

Magyarországi cég építőipari – befektető – partnert keres szociális bérlakások építése témájában, Magyarországon, Borsod-Abaúj Zemplén, Heves, Szabolcs-Szatmár- Bereg és Nógrád megyében.

 

 


Az akvapónia mezőgazdasági rendszer ipari méretekben való megvalósításának kidolgozása és előkészítése.Akvapónia projekt

Az akvapónia projekt egy mezőgazdasági rendszer ipari méretekben való megvalósításának kidolgozása és előkészítése.

Az Akvapónia az akvakultúra (aquaculture) és a hidropónia (hydroponics) kombinációja, a
megnevezés is ebből származik aqua-ponia.  Az akvapónia egy élelmiszer
termelési eljárás, amelyben a vízművelés (tengeri állatok, pl. halak vagy rákok tenyésztése) és
hidroponika (növények termesztése talaj helyett tápfolyadék segítségével) módszerei egyszerre
vannak jelen egy szimbiotikus közegben. A vízgazdálkodás során a tengeri állatok ürüléke miatt
tápanyagban gazdag víz keletkezik, amely az állatok számára már mérgező. A folyamat során ezt
a vizet a hidroponikus rendszerbe vezetik, ahol a növények felveszik a benne található
tápanyagokat. Az így megtisztított víz ismét alkalmas a vízi állatok számára.
Ennek a projektnek a célja az, hogy meghonosítson egy olyan (HAL és ZÖLDSÉG) –
mezőgazdasági ökológiai rendszert, amely a háztáji gazdaságtól az ipari méretekig (több
10.000 m2) képes a rendszert felállítani és működtetni, akár régiónként vagy településenként
is melegház rendszerben.


Diagnosztikai Laboratórium és Egészségcentrum projekt Egy meglévő egészségcentrum fejlesztésére keresnek partnert (Magyarországon, Heves megye, Borsod-Abaúj- Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár –Bereg megye, Nógrád és Jász-Nagykun- Szolnok megye területét) ellátó egészségügyi intézmény számára, MR, CT, ultrahang és csontsűrűség mérő szűrések működtetésére. Információért írjon az info@amhuncham.org címre. Diagnosztikai Laboratórium és Egészségcentrum projekt

Egy meglévő egészségcentrum fejlesztésére keresnek partnert (Magyarországon, Heves megye, Borsod-Abaúj- Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár –Bereg megye, Nógrád és Jász-Nagykun- Szolnok megye területét) ellátó egészségügyi intézmény számára, MR, CT, ultrahang és csontsűrűség mérő szűrések működtetésére.


Hospice Ápolási Intézmény projekt

Magyarországi partner keres befektetőt, partnert egy Hospice ápolási intézmény kialakítására és működtetésére (35-40 fő részére, otthoni ápolással kiegészítve).
A magyar partner egy ehhez a tevékenységhez alkalmas ingatlant talált Eger város kertvárosi részén. A projekt megvalósításához befektetőt, üzemeltető partnert keresnek.


Bármely téma iránti érdeklődését kérjük az info@amhuncham.org e-mail címen jelezze és e-mailben megküldjük az üzleti ajánlattevő elérhetőségét.