Tagság

A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara tagsága

 

A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara tagja lehet bármely magyar és/vagy amerikai állampolgár, aki üzleti, kereskedelmi tevékenységet folytat, avagy kíván folytatni az Egyesült Államokban és/vagy Magyarországon, illetve az Európai Unió országaiban, de más nemezetek képviselői is kérhetik felvételüket a szervezetbe.
A New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara egy önkéntes szervezet, ahol a tagok önkéntes munkájukkal járulnak hozzá a közösség számára kifejtett hasznos tevékenység megvalósulásához.

 

A tagdíj mértéke

Egyéni tagok számára, havi 10$ –  egy évre 120$

Szerveztek, vállalatok számára, havi 20$ – egy évre 240$

Társult tag a Közgyűlés döntése értelmében a fenti összeg 50%-át fizeti.

 

Az a személy, illetve szervezet, amelyik 2018 január 31-ig kifizeti egy összegben tagdíját, az kedvezményben részesül. Azaz magán személynek január 31-ig 100$-t, szervezetnek 200$-t kell befizetnie.

Az a személy, illetve szervezet, aki, amely év közben lép be az AmHunCham NY tagjai sorába, egy összegben kell, hogy befizesse tagdíját, a belépési nyilatkozat dátumától kezdődően számított havi kötelezettsége szerint. (Pl. aki májusban lép be az nyolc havi tagdíjat kell, hogy egy összegben befizessen, azaz 80$-t, vagy 160$-t. )

A tagdíj fizethető csekken, money order, vagy pay-pal útján, az oldal alján található pay-pal kapcsolaton keresztül.

 

A tagdíjért a tagot (külön térítés nélkül) megilleti

  • a részvétel, jelenlét a Kamara nyílt és zárt hálózatában,
  • a Kamara szolgáltatásainak igénybevétele, pl: partneri ajánlatok, az üzleti tevékenység viteléhez szükséges üzleti, kereskedelmi információk ismertetése a tagok számára,
  • A Kamara által szervezett eseményeken, rendezvényeken történő részvétel,
  • A Kamara kommunikációjában történő részvétel.
  • A New York-i Amerikai – Magyar Kereskedelmi Kamara egyéni tagjait a Közgyűlésen egy, a cégeket, két szavazat illet meg. A társult-partner tag a Közgyűlésen tanácskozási joggal vehet részt, szavazat nem illeti meg.

 Legyen tagja a New York-i Amerikai-Magyar Kereskedelmi Kamarának!

A belépési nyilatkozatot online kitöltheti

AmHunCham NY Online Belépési Nyilatkozat
0 + 8 =

 

A tagdíj befizetése

Az éves tagsági díj, illetve önkéntes támogatási, valamint egyéb hozzájárulás (pl. marketing) fizethető banki átutalással, csekken, vagy pay pal útján, ide kattintva:

Egyéni tagok számára – havi 10$ 

Január 31-ig történő fizetés esetén, összesen 100$ ide kattintva pay-pal fizetéssel egyenlíthető ki.

Szervezetek, vállalatok számára – havi 20$ 

Január 31-ig történő fizetés esetén, összesen 200$ ide kattintva pay-pal fizetéssel egyenlíthető ki.

 

Tagdij

Önkéntes támogatások, valamint egyéb hozzájárulások:

 

 

Egyéni csekk, money order, vagy banki átutalási módozat választása esetén kérjük írjon a finance@amhuncham.org e-mailcímre, hogy munkatársunk e-mailben megadhassa a tagdíjfizetéshez szükséges technikai információkat.