Soft Land Expo: USA Edition 

Az Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara szeretné felhívni tagjai és baráti köre figyelmét egy amerikai online eseményre.  Soft Land Expo: USA Edition (SLEUSA) október 27. amely fontos szakmai ismereteket és kapcsolatteremtési lehetőséget biztosít az érdeklődők számára. (more…)
Read More

Nemzetközi Tudományos Konferencia a Mátrában

A Mátra és vidéke, a tájegység fejlesztése és lehetőségei volt a témája az 5. Mátrai Nemzetközi Tudományos Konferenciának, amelyre a világ több szegletéből kapcsolódtak be neves külföldi és elismert hazai kutatók, szakemberek. Az eseményre az internet segítségével a virtuális környezetben került sor. A konferencia egyik főtámogatója az Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara volt. A WBPI tudósítója is résztvett a konferencián és így számolt be az eseményről. (more…)
Read More

A vendéglátóhelyek legnagyobb kihívása koronavírus-járvány után a BIZALOMÉPÍTÉS

Az AmHunCham egyik partnere, a MindTitude™ szoftver kifejlesztője és forgalmazója, a PRIME SOLUTIONS Kutató és Fejlesztési Tanácsadó Kft. igazgatója, Bonnyai Boglárka leírta gondolatait a public relations egyik legfontosabb elve a bizalomépítés témakörében. Az AmHunCham a szerző engedélyével közli Bonyai Boglárka cikkét, amely eredetileg a GastroGuide honlapján jelent meg. (more…)
Read More

Cégalapítás az USA-ban

Az Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamarának, a magyarországi Input programmal közösen szervezett  Webinarsorozata 2. eseményére került sor 2020 Június 30-án. A webinárium témája a Piacra lépés az Egyesült Államokban sorozatban a Cégalapítás és működtetés az USA-ban volt. (more…)
Read More

Magyarország nyitott az üzletekre

Szijjártó Péter Külkereskedelmi és Külgazdasági miniszter tavaly év végi látogatása alkalmával találkozott Anthony Russo-val, a New Jersey Kereskedelmi és Ipari Szövetség (CIANJ) elnökével. A sikeres találkozó alkalmával Szijjártó Péter interjút adott Anthony Russ-nak a magyarországi befektetési lehetőségekről és a kedvező gazdasági és üzleti környezetről. Az interjú a CIANJ hivatalos lapjában a Commerce Magazin februári számában megjelent. A CIANJ a Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara (AmHun...
Read More

ENSZ közbeszerzési fórum

2020. április 27-én és 28-án 17. alkalommal kerül megrendezésre az EU országok vállalatai számára szervezett ENSZ közbeszerzési fórum (EUPF – European Procurement Forum) New Yorkban. Az esemény célja az ENSZ közbeszerzési kiírások megismertetése a potenciális pályázó vállalatokkal, ezzel segítve azok pályázati jelentkezését. (more…)
Read More