Cégalapítás az USA-ban

Az Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamarának, a magyarországi Input programmal közösen szervezett  Webinarsorozata 2. eseményére került sor 2020 Június 30-án. A webinárium témája a Piacra lépés az Egyesült Államokban sorozatban a Cégalapítás és működtetés az USA-ban volt. (more…)
Read More

Magyarország nyitott az üzletekre

Szijjártó Péter Külkereskedelmi és Külgazdasági miniszter tavaly év végi látogatása alkalmával találkozott Anthony Russo-val, a New Jersey Kereskedelmi és Ipari Szövetség (CIANJ) elnökével. A sikeres találkozó alkalmával Szijjártó Péter interjút adott Anthony Russ-nak a magyarországi befektetési lehetőségekről és a kedvező gazdasági és üzleti környezetről. Az interjú a CIANJ hivatalos lapjában a Commerce Magazin februári számában megjelent. A CIANJ a Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara (AmHun...
Read More

ENSZ közbeszerzési fórum

2020. április 27-én és 28-án 17. alkalommal kerül megrendezésre az EU országok vállalatai számára szervezett ENSZ közbeszerzési fórum (EUPF – European Procurement Forum) New Yorkban. Az esemény célja az ENSZ közbeszerzési kiírások megismertetése a potenciális pályázó vállalatokkal, ezzel segítve azok pályázati jelentkezését. (more…)
Read More

Segítség a kkv-szektor részére az amerikai piacra lépéshez

Szijjártó Péter. külgazdasági és külügyminiszter, illetve Szani Janos, a Carion Részvénytársaság vezérigazgatója New Yorkban bejelentették, hogy megalakult a COLUMBUS Magántőkealap, hogy elősegítse a magyar vállalkozások nemzetközi piacra lépését. A WBPI tudósítója jelentette. (more…)
Read More

ENSZ közbeszerzési fórum

A New York-i Magyar Főkonzulátus adott helyet az ENSZ közbeszerzési fórum (EUPF) tagsága számára szervezett szakmai megbeszélésnek. Mintegy 15 európia ország külgazdasági attaséi vettek részt a megbeszélésen, melyen értékelték az idei esemény tanulságait és az azon résztvevő cégek visszajelzéseit, valamint döntés született a jövő évi rendezvény több részlete kapcsán. (more…)
Read More

TOVÁBBRA IS VÍZUM NÉLKÜL AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBA

Magyarország New York-i főkonzulátusa honlapján, az MTI-re hivatkozva arról tájékoztatta olvasóit, hogy a magyar állampolgárok továbbra is vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Államokba - erről állapodott meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az amerikai belbiztonsági minisztérium vezetőivel Washingtonban. (more…)
Read More